e-Študentski Servis

ess

e-Študentski Servis je največji študentski servis v Sloveniji. Ukvarja se s posredovanjem začasnih in občasnih del študentom in dijakom na podlagi napotnic.

Zakaj delati z nami

S sodobnim načinom poslovanja in visoko ravnijo storitev posredujemo vsako leto dijakom in študentom približno 25.000 del, sodelujemo pa z več kot 15.000 podjetji in organizacijami. Smo mlad, prilagodljiv kolektiv, zato naše delo temelji na sodobnih tržnih načelih in smo prvi v razvoju novih storitev v dejavnosti.

Sodelovanje podjetij in organizacij s študentskim servisom omogoča mladim zaslužek, pridobivanje delovnih izkušenj in financiranje obštudijskih dejavnosti. Mladim želimo poleg posredovanja del pomagati in omogočiti, da bi svoje želje in cilje dosegali tudi z našo pomočjo.

Smo strokovni in prilagodljivi, nudimo vam sodobne, hitre in prijazne rešitve, svetujemo o dijaškem in študentskem delu, smo vodilni v razvoju novih storitev v dejavnosti.

Sodimo med največje agencije za posredovanje del dijakom in študentom. Naše delo temelji na sodobnih tržnih načelih, nenehno si prizadevamo za uvajanje novih storitev. Pohvalimo se lahko z naslednjimi storitvami in novostmi, ki smo jih uvedli in jih tudi uspešno izvajamo.

Prvi smo razvili celovit internetni servis (vse v zvezi z dijaško študentskim delom lahko uredite s programom webŠtudent.

Pri iskanju kandidatov uporabljamo aktivni način posredovanja dela.

Podjetjem in organizacijam nudimo sodobno programsko podporo.

Opravljamo CELOTNI POSTOPEK ZAVAROVANJA za primer poškodbe pri delu in poklicne bolezni (ZZZS) namesto vas. Za vsakega člana plačujemo ZPIZ zavarovanje, vse svoje člane dodatno nezgodno zavarujemo.

ORGANIZIRAMO TEČAJE usposabljanje iz varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom, izobraževanje o novostih dohodninskega zakona.

 

Naši člani, ki bodo delali v vašem podjetju bodo še posebej zadovoljni, ker jim nudimo naslednje storitve:

  •     največja ponudba enostavnih, strokovnih in visoko strokovnih del v Sloveniji,
  •     zalaganje zaslužkov v 100% znesku - najhitrejše nakazilo,
  •     osebni servis na www.studentski-servis.com,
  •     ob nakazilu član prejme SMS o zaslužku,
  •     naročilo različnih vrst napotnic,
  •     zdravstveno in pokojninsko zavarovanje v času dela,
  •     organizacija seminarjev in tečajev po ugodnih cenah,
  •     brezplačno dohodninsko, karierno in pravno svetovanje,
  •     darila za nove, aktivne in zveste člane,
  •     cenejše vstopnice za kino, plavanje, smuko, zabave...

 

Več podatkov o e-Študentskem Servisu si lahko preberete na njihovi spletni strani.