Presenetljivo enostavno

peter1

“Joj, sploh nisem vedel, da sem vse to delal!”. Miha, 26 let, absolvent.

Znanje in izkušnje na enem mestu

darja domzale

“Zdi se mi fajn, da imaš črno na belem napisane izkušnje, točno, koliko ur in katera dela si delal. Delodajalca lažje prepričaš v to, kar znaš. Lažje dokažeš to, kar si delal.” Maja, 23 let, iskalka zaposlitve.

Prednosti na razgovoru

tajnica

“Aha, tudi učinkovite telefonske komunikacije sem se naučila pri administrativnem delu. Sploh nisem vedela, da lahko to izpostavim kot mojo prednost pri delodajalcu”. Damjana, 24 let, študentka..

Novice in dogodki

Študentsko delo in Študentsko delo in "Moje izkušnje" prestavljene na konferenci Svetovne akademije umetnosti in znanosti Torek, 01 Julij 2014 Sistem študentskega dela v Sloveniji in sistem priznavanja kompetenc "Moje izkušnje" predstavljena na konferenci Svetovne akademije umetnosti in znanosti ter Ministrstva za zunanje zadeve Bosne in...
Moje izkušnje predstavljene na dogodku Moje izkušnje predstavljene na dogodku "Kava s kadroviki" v Ljubljani Petek, 13 Junij 2014 Moje izkušnje predstavljene na dogodku "Stopi do službe, kava s kadroviki uglednih podjetij" v Ljubljani. Prisotni so bili kadrovski magagerji iz uglednih slovenskih podjetij, akademiki ter okoli ...
Moje izkušnje prejele mednarodno ILO nagrado Moje izkušnje prejele mednarodno ILO nagrado Torek, 11 Februar 2014 Moje izkušnje so prejele nagrado najvišje inštitucije s področja zaposlovanja na svetu Mednarodne organizacije dela (ILO).
Resolucija Priznavanje neformalnega izobraževanja v Sloveniji Resolucija Priznavanje neformalnega izobraževanja v Sloveniji Sreda, 06 November 2013 Objavljena je Resolucija "Priznavanje neformalnega izobraževanja v Sloveniji"!
Mednarodni simpozij: Priznavanje in vloga neformalnega izobraževanja Mednarodni simpozij: Priznavanje in vloga neformalnega izobraževanja Ponedeljek, 21 Oktober 2013 V petek, 18. oktobra 2013, je v Državnem zboru potekal mednarodni simpozij z naslovom Priznavanje in vloga neformalnega izobraževanja.

Podporniki

Postanite podpornik

Bi želeli tudi vi postati podpornik projekta "Moje izkušnje"? Posredujte nam elektronski naslov in želeni logotip.

Stik

Za vse dodatne informacije lahko stopite v stik z nami preko spodnjih kontaktov.

  • telefon: 00(386)31-450-332