Študentarija.net

01 studentarija vert

Študentarija.net je največji neodvisni študentski portal v Sloveniji, ki združuje vse zanimive informacije za študente na enem mestu.

Študentarija je spletni portal postavljen leta 2005, ki združuje tematike kot so Študentska prehrana, Študentsko delo, Študentske novice, Gradiva za študij ter Študentski žuri. Portal deluje popolnoma neodvisno in ni pod vplivom nobene politične skupine ali organizacije, zato je eden redkih študentskih portalov, kjer lahko študentje na glas povejo svoje mnenje. Ekipa Študentarije sodeluje z različnimi študentskimi društvi in organizacijami, je sponzor večine študentskih dogodkov po Sloveniji, z njimi pa sodelujejo tudi mednarodne fakultete in univerze.


Za obstoj spletnega portala so v veliki meri odgovorni dolgoletni sponzorji portala, kot so eŠtudentski servis, Simobil in Vzajemna, katerim se ekipa Študentarije v imenu vseh slovenskih študentov tudi ob tej priložnosti lepo zahvaljuje.


Če iščeš študentsko zaposlitev, pišeš diplomo, potrebuješ seminarske naloge ali pa želiš zgolj pokritizirati neprijaznega ponudnika študentske prehrane – klik na Študentarija.net in tvoje želje bodo uslišane  Pa ne pozabi – obišči tudi naše nagradne igre, v katerih te bomo nagradili z brezplačnimi vstopnicami za vse večje glasbene dogodke pri nas!

Več o portalu Študentarija.net si lahko preberete na njihovi spletni strani.