Collegium

collegium mondial

Collegium Mondial Travel sodi med vodilne tour operatorje v srednji Evropi.

Skupaj s partnerji v Srbiji, na Hrvaškem, Bosni, Italiji in v Sloveniji letno prepeljemo 75.000 potnikov ter ustvarimo 20,5 mio evrov prometa. Predstavljamo se pod imenom CMT skupina, ki združuje blagovne znamke Collegium, Mondial Travel, Coolbudget, Generacija 25+, Cooltura in G2G events. Uspeh agencije je v zagotavljanju doživljajsko polnih potovalnih doživetjih, ki mlade pritegnejo bolj kot visok standard namestitev in transporta. S pomočjo razvejane partnerske mreže mlade popeljemo na različne destinacije po svetu, ter jim omogočimo aktivno športno in kulturno udejstvovanje, ponudbo pa nadgrajujemo z najkvalitetnejšim in najatraktivnejšim koncertno-zabavnim dogajanjem. S tem zagotavljamo visoko vrednost ponudbe hkrati pa pospešujemo model, da so potovanja najboljša oblika neformalnega izobraževanja.

Produkti CMT omogočajo partnerjem interaktivno, osebno in sledljivo komuniciranje z izbrano ciljno skupino, kakor tudi spremljanje učinkovitosti komunikacij. Ponujamo partnerstvo najmočnejših v lastnem segmentu najmočnejšim v ostalih tržnih segmentih; večamo ugled in prepoznavnost blagovnih znamk.


V Sloveniji sodelujemo z vsemi študentskimi organizacijami, univerzami ter fakultetami. Z nami potuje 65%maturantov ter vsi slovenski absolventi. S promocijo smo aktivni tudi na študentskih ter maturantskih zabavah in dogodkih. Našo spletno stran obišče 40.000 različnih obiskovalcev na mesec. Na Facebooku imamo več kot 34.000 članov v Facebook skupini, baza z e-maili pa dosega preko 40.000, elektronskih naslovov.

Več si lahko preberete na njihovi spletni strani.