Proevent

proevent

Proevent d. o. o. je v svojih letih delovanja zrasel iz vodilnega podjetja v postavljanju sejemskih konstrukcij in izposoje opreme za dogodke v družbo z dolgoročno in celovito sejemsko vizijo – od ideje do izvedbe.

Prvotno dejavnost je družba leta 2006 razširila tudi na organizacijo lastnih dogodkov in dogodkov po naročilu. Družba deluje po standardih kakovosti tako s področja materialov sejemskih konstrukcij, kot tudi v snovanju in pripravi različnih dogodkov.

Blagovne znamke, ki nastajajo pod okriljem Proeventa so: Sejem izobraževanja in poklicev INFORMATIVA, konferenca POSLOVNA INFORMATIVA, Mednarodni sejem zbirateljstva COLLECTA, Sejem za družine OTROŠKI BAZAR LJUBLJANA, Sejem za družine OTROŠKI BAZAR MARIBOR, Festival za tretje življenjsko obdobje LJUBLJANA, Festival za tretje življenjsko obdobje MARIBOR in Študentska arena.

Dejavnosti podjetja:

  • SEJEMSKI INŽENIRING: postavitev razstavnih prostorov in konstrukcij na sejemskih, izobraževalnih, kongresnih, družabnih in drugih prireditvah doma in v tujini ter zagotavljanje popolne tehnične podpore.
  • IZPOSOJA OPREME ZA DOGODKE: izposoja opreme (mize, stoli, hladilniki, vitrine, stojala za promocijski material idr.) za sejme, kongrese, konference, koncerte, prireditve, seminarje, posvete, tekmovanja, novoletne zabave in druga družabna srečanja.
  • ORGANIZACIJA PRIREDITEV IN DOGODKOV: organizacija lastnih prireditev, snovanje, svetovanje, priprava in izvedba javnih prireditev in dogodkov za zaključene skupine.
  • RAČUNOVODSKI SERVIS za vsa podjetja (www.racunovodski-servis.si)

Več si lahko preberete na njihovi spletni strani.